Bart van de Barselaar.

Bart is samen met Peter Rietdijk en Ton van der Mik mede initiator van de HOM. Bart is bij de HOM gestart als officieel lid van de golf and country club Orton Meadows, de naamgever van onze club. Bart heeft van alle Heeren de meest verfijnde swing.
Bart werkt als directeur voor Nexton Smart Building.

Peter Rietdijk.

Peter is onbetwist de aanvoerder en de wedstrijdleider van de groep Heeren. Peter is organisator van de golfreizen naar het buitenland en het maken van de flight indelingen bij de wedstrijden. Het sterke punt van Peter bij het golfen is het korte spel rondom de green.
Peter is werkzaam bij Techniplan Adviseurs.

Ton van der Mik.

Ton is behalve mede initiator van deze club Heeren de man die er voor gezorgd heeft dat de HOM beschikt over een dundoek van formidabele afmetingen. Deze vlag wordt bij officiële gelegenheden, zoals kampioenschap etc. altijd gehesen. Ton’s grootste golfsucces werd in 2018 behaald door HOM kampioen te worden op The Dutch.

Hans van Lieshout.

Hans (één van de twee Heeren met deze voornaam) is een golfjunkie. Houdt van golfen, is een natuurliefhebber met een voorkeur voor bomen. Alhoewel Hans jaren heeft gegolft, heeft hij pas in 2011 zijn Hcp gehaald. En in één jaar van Hcp 54 naar bijna single HCP. Om die reden heeft hij jarenlang bij de HOM de (laagste) Hcp toegewezen gekregen.
Hans regelt de vertegenwoordiging van Niedax in Nederland

Ton van Arkel.

In juni 2011 behaalde Ton eeuwige roem door het HOM kampioenschap in Purmerend op zijn naam te schrijven. Ton heeft in 2012 de golf reis van de HOM naar Servië georganiseerd.
Ton heeft zijn eigen bedrijf: VA Climate.

Rob Rietdijk.

Er zijn 3 Robben in dit gezelschap. Rob is degene met drives die of onberispelijk recht en ver gaan (hij haalt meestal de longest) of onbegrijpelijk afzwaaien. Rob is de junior uitgave van zijn broer Peter. Rob is één van de aanjagers in dit gezelschap. Rob is koning van het korte spel: in 2006 behaalde hij het HOM kampioenschap op de PAR3 baan van GCR Rotterdam (nu Seve). En in 2012 is hij gekroond tot kampioen in Servië.
Rob is in 2014 begonnen met zijn eigen installatiebedrijf IBR.

Rob v.d. Kruk Rob van der Kruk.

Of je nu op een mooie baan met deze Rob golft of in een uitgaansgelegenheid in Spanje of Portugal bent, het is met hem altijd gezellig. Rob heeft zijn techniek de laatste jaren enorm verbeterd en behaalde 2x het HOM kampioenschap, in 2007 en in 2014.
Rob is in 2013 gestart met zijn eigen bureau: Augustinus bouwadvies en management. Daarnaast is hij in 2014 zijn eigen bouwbedrijf gestart H+R Bouw & Organisatie. Rob verzorgt hiermee gecontroleerde kwaliteit in het bouwsegment voor zowel woning als utiliteitsbouw voor de zakelijke en particuliere klant.

Ed van Doorne.

Ed heeft jarenlang de financiën van de HOM geregeld. Altijd wist hij de juiste afrekening te tonen van de greenfee en de kosten voor hole 19. Ed is sinds 2013 van zijn GVB niveau af, maar zou zo maar naar Hcp 20 kunnen gaan als hij bij het korte spel rond en op de green één slag per hole minder zou maken.
Ed is werkzaam bij Weeda Architecten.

 
  Jan de Koster.

Jan is onze HOM senior. Jan is één van de drie Zeeuwen die in de HOM spelen, alhoewel niemand ook daadwerkelijk in die mooie provincie woont. Jan is sinds eind 2015 gepromoveerd tot de CFO van de HOM.
Jan is de eerste echte pensionado binnen de HOM. Jan is zijn vrije tijd goed aan het benutten en door veel oefenen heeft hij zijn Hcp behaald. Jan zou net als Ed met beter putten een strakke Hcp kunnen halen.

Hans Vlietstra.

Hans kun je wel de meest gemoedelijke speler in de HOM noemen. Hij zou als hij wat regelmatiger de golfclubs ter hand zou nemen iets meer kunnen behalen dan alleen het GVB. Komend uit Almere zou hij toch moeten weten dat met doorzettingsvermogen er alle mogelijkheden zijn om een beter resultaat te behalen.
Hans heeft jarenlang in de installatiewereld gewerkt, maar is sinds 2016 toegetreden tot de HOM pensionada groep.

 
  Piet Kauffmann.

Piet maakt naast golf van cijferen zijn hobby. Hij is degene die de uitslagen van alle Heeren op een rijtje zet en de verslagen opstelt. Piet is in 2009 HOM kampioen geworden op Scherpenbergh.
Piet is realisatie manager bij Diepenhorst de Vos en Partners.

Toine Lazeroms

Toine is in het najaar 2019 toegetreden tot de HOM. Geïntroduceerd door Peter en Dennis V. waarmee hij nog een andere liefde deelt naast golfen namelijk whisky en sigaren.
Zodra hij wat constanter zou spelen zou zijn Hcp een stuk lager kunnen zijn dus hier valt nog zeker wat te behalen. Toine is in 2020 voor zich zelf gaan werken als Sales en Project Manager.

  Cor de Ruijter.

Cor is vanuit Velzen vaak het langst onderweg naar de verschillende golfbanen. Maar dat belet hem er niet van om vaak als eerste van de partij te zijn. Cor heeft een plaats in de rijke geschiedenis van de HOM gekregen door in 2013 kampioen te worden op Almkreek.
Cor is na een lange periode werkzaam te zijn geweest voor aannemersbedrijven gepensioneerd. Toch is hij nog inzetbaar via zijn bureau De Ruijter Calculatie.

Richard van den Heuvel.

Richard is meer niet dan wel aanwezig. Maar als Richard er wel is laat hij ons vaak zijn golfhielen zien. In 2016 werd hij HOM kampioen op de onvolprezen heidebaan Ullerberg! Onze bliksemschicht is voor zijn werk vaak in Amerika en kan daardoor niet vaak deelnemen aan de wedstrijden. Ook in zijn supersnelle auto is hij ons te vaak te snel af.
Richard handelt in zijn bedrijf Stanno.

 
Rick Snijder.

Rick wisselt goede met slechte golfwedstrijden af. Bij meer constantheid zou hij flink kunnen zakken op de HOM Hcp schaal. Rick heeft dat advies ter harte genomen en zijn goede prestaties hebben in 2015 geleid tot het HOM Kampioenschap.
Rick heeft zijn eigen bedrijf: 500Lux.

Rob Thijssen.

Deze 3e Rob heeft veel nevenactiviteiten. Hij verzorgt reizen voor gehandicapten en is fan van een grote voetbalclub in Rotterdam. Rob is HOM kampioen in 2008 geworden op Engelenburg.
Rob heeft zijn eigen adviesbureau: Abstract Management & Advies.

 
Remko Wiltjer.

Remko is in 2012 toegetreden tot de HOM en laat zich al overtuigend gelden binnen het clubje Heeren. Remko is een verwoed golfer geworden. In 2018 noteerde hij maar liefst 32 Q-kaarten. Het levert hem dan ook een constant lagere Hcp op.
Remko werkt als directeur voor IMd Raadgevend Ingenieurs.

Ben van der Kruk.

Ben heeft de laagste handicap. Wij leren allemaal graag van Ben hoe we onze handicap naar beneden moeten gaan krijgen. Ben is de jongere uitgave in de familie “van der Kruk”. De HOM verwacht hier veel van. Ben werkt voor de Rendon Onderhoud- en renovatiespecialist in Voorburg.

Patrick Verhoeven.

Patrick is al weer enige jaren toegetreden tot de HOM. In het kader van de verjonging is hij in 2012 bij de HOM gekomen. Het blijkt maar weer dat deze club een illustere aantrekkingskracht heeft.
Patrick is van het GVB niveau weg en heeft in korte tijd een Hcp behaald. Het is duidelijk, dat ook hij door het HOM virus getroffen is.
Patrick werkt voor woningcorporatie Mitros.

Dennis Verschoor

Ook Dennis is de HOM in 2015 komen versterken en is de junior binnen de HOM. Beheersing en techniek zijn 2 uitstekende eigenschappen voor een golfer. Zijn Hcp mag nog wel omlaag… Dennis is zelfstandige en werkt in de farmaceutische industrie als automatisering-specialist. Daarnaast geeft hij les bij TVVL in meet- en regeltechniek.

Edwin Verschoor

Na de ´Rietdijkjes´, de ´Krukken” nu eens geen familie uitbreiding. Edwin zal zijn weg binnen de HOM ongetwijfeld weten te vinden.
Edwin organiseert het service management bij Van Rennes Elektro en Installatietechniek.

Hans van Bergen Golfer1